Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ki a te őrangyalod?

2009.05.10

Ha tudod, hogy melyik napon születtél
akkor itt megtudhatod, hogy ki az őrangyalod!

HÉTFŐ:
Őrangyalod Gábriel a megváltás és a szabadság arkangyala
Őrangyalod feladata:
a pozitív megnyilvánulás, a könyörületesség tanítása.
Őrangyalod hitvallása:
Ma átölelek és elfogadok mindenkit, aki belép életembe. Megemelem lelküket.

Gábriel a könyörületességre, a reményre, az optimizmusra és az igaz boldogság megtalálására tanít.

Életfeladatod, hogy légy könyörületes, tanulj megbocsájtani, és példáddal másokat is erre taníts. Vedd észre, becsüld a jóságot, és amikor elérkezett az idő, háláld meg azt.

Gábriel mindig veled van, szavak nélkül beszél hozzád és támogat utadon. Amikor rossz hírt kapsz, majd váratlanul támogatókra találsz kilátástalan helyzetedben, ilyenkor jön el hozzád. Megemeli energiatestedet és reménnyel tölti el tudatodat, szívedet. Ebben az ünnepi, fényes pillanatban körülölel gyönyörű szárnyaival, és szeretetével megnyugtat. Ne felejtsd el ezeket a csodálatos pillanatokat, mert ilyenkor tisztán látod feladatodat és megnyílik előtted életed valódi útja.

Szólítsd meg Gábrielt, ha felejtesz, ha nem találnád a helyes ösvényt, és saját intuíciód bölcsességén keresztül hallgasd meg őt.


KEDD:
Őrangyalod Kamaél az utak őrzője
Őrangyalod feladata:
a mennyei, isteni, tiszta, önzetlen igazság tanítása.
Őrangyalod hitvallása:
Magam vagyok az önzetlen szeretet.
Kamaél az emberi kapcsolatok, a szeretet, és a párkapcsolatok, a szerelem őrzője.

Életfeladatod minél több szeretet adni, önzetlenül, csupán az adás öröméért. Ezzel a tetteddel táplálod kapcsolatodat Kamaéllel, így kerülsz vele kapcsolatba minden egyes jócselekedetedkor.

Amikor önzetlenül segítesz másokon, a szeretetedet ajándékozod a rászorultaknak. Ilyenkor újabb és újabb pozitív energiákat kapsz Kamaéltől, és még több szeretetet adhatsz másoknak. Minden egyes elajándékozott szeretetcsomag helyére újabb kettő érkezik szívedbe, ami soha el nem fogy.
Ügyelj arra, hogy ne tartsd meg magadnak a benned lévő jót, mert Kamaél szeretetedért cserébe megtölti szívedet hálával, örömmel és boldogsággal.

Keresd őt imahelyeken, templomokban, tengerpartokon vagy saját oltárodnál.


SZERDA:
Őrangyalod Rafael a gyógyítás arkangyala
Őrangyalod feladata:
a segítségnyújtás, békesség tanítása.
Őrangyalod hitvallása:
Az angyalokkal együtt segítek a betegségek legyőzésében, és a belső béke elérésében.

Rafael égi küldetése a Föld, és lakóinak gyógyítása.

Életfeladatod, hogy megtanuld, tested egy jármű, amit őrizned kell, és folyamatosan karbantartanod lelked számára. Testednek saját intelligenciája van, ami képes gyógyító gondolatokat teremteni. Ezeket a gondolatokat ne csak saját gyógyulásodra és egészséged megőrzésére használd, hanem segíts másoknak is fájdalmuk leküzdésében.

Rafael gyermekei különösen fogékonyak a szépségre, az egészséges életmódra, és csodálatos képességekkel rendelkeznek a természetgyógyászat terén.

Őrangyalod segít megváltoztatni életstílusodat, életmódodat, és nagy erőkkel támogat a negatív energiák levezetésében. Amikor beteg vagy, hunyd be szemedet és kérd őrangyalodat, hogy testeden keresztül küldjön az Isteni, gyógyító erőből. Meditálj, és mindaddig maradj ebben a mély állapotban, amíg a fájdalom nem szakad ki testedből.

CSÜTÖRTÖK:

Őrangyalod Metatron a felelőségvállalás arkangyala
Őrangyalod feladata:
a spiritualitás tanítása.
Őrangyalod hitvallása:
Gondolataim erejével létrehozok, és teremtek.

Metatron a transzcendencia, a spiritualitás őrzője.

Metatron arkangyalt a menny főtanácsosaként, az angyalok királyaként is ismerik. Egyes angyali körök értelmezése szerint nagyobb hatalommal bír, mint Gábriel vagy Mihály. Küldetése az emberiség fizikai és szellemi táplálása, valamint a materiális és magasabb rendű világ közötti kapcsolatok létrejöttének elősegítése.

Látja gondolatainkat, és segít tisztán tartani azokat, hogy képesek legyünk befogadni az igazságot, amitől jobbak és boldogabbak leszünk. Segítségünkre van, hogy kapcsolatba kerülhessünk igaz belsőnkkel és felsőbb énünkkel, ha megkérjük erre.

Életfeladatod, hogy teremts és segíts pozitív gondolataid által, engedd szárnyalni képzelőerődet, ne ragaszkodj a materiálishoz.PÉNTEK:
Őrangyalod Uriel a beteljesülés és megvalósítás arkangyala
Őrangyalod feladata:
az önzetlen segédkezés tanítása.
Őrangyalod hitvallása:
Én a Napból vagyok, és nem lehetek Isten fénye nélkül.

Uriel égi küldetése a Föld lakóinak megmentése.

Uriel azon munkálkodik, hogy mindennapjainkat megmentse, és széppé varázsolja szemünkben. Uriel gyermekeként csodálatos képességet kaptál ajándékba: könnyen észreveszed és értékeled az élet apró örömeit, rendkívül kreatív vagy és gyermeki tisztasággal örülsz a szépnek.

Életfeladatod, hogy ezt a boldog érzést megoszd környezeteddel, és segíts felfedezni mások számára is.

Urielhez fordulj, ha tele vagy szorongással és kezded elveszíteni stabilitásodat az élet súlya alatt. Légy nyitott Uriel segítségére, hiszen mindig melletted áll, és általa sikerül magadból kihoznod a legjobbat.

SZOMBAT:
Őrangyalod Haniel az isteni szeretet arkangyala
Őrangyalod feladata:
a mértékletesség, megértés, gyengédség tanítása.
Őrangyalod hitvallása:
Hálás vagyok a tengernyi csodáért és értelemért.Haniel a gyöngédség és a fejlődés őrzője.

Életfeladatod, hogy folyamatosan fejlődj és tanulj. Ismerd meg a magasabb, tiszta eszméket és ezeket igyekezz önzetlenül, anyagi ellenérték nélkül továbbadni. Őrangyalod ereje a Forrás, az Eredet, vagyis a felsőbb tudat elérésében van. Haniel segít az új lehetőségek megteremtésében, és fő életfeladatod, a spirituális út megismerésében.

Haniel következetesen delfinek és más tengeri életformák közelében tartózkodik, ugyanis a mennyei rezgések itt nyilvánulnak meg a legerőteljesebb formában. A víz mennyei vezető, amelyen keresztül őrangyalod energiát gyűjt és közvetít. A víz megtisztít a negatív érzésektől, segít a gyógyulásban és a felsőbb tudat megtapasztalásában.

Keresd őt a nyílt tengeren, egy óriási tölgyfa alatt és szent helyek például piramisok környékén. Olyan helyekre vezet el, ahol a mennyei jelenlét nagyon erős.VASÁRNAP:
Őrangyalod Mihály a türelem arkangyala
Őrangyalod feladata:
a mértékletesség,megértés.gyengédség tanitása.
Őrangyalod hitvallása:
Elkötelezem magam mindennek, amit Isten és az univerzum nekem szánt.

Mihály az isteni segítő és védelmező.

Mihály feladata arra figyelni, hogy elérd azt az erőt, melyet Isten neked szánt. Megtesz mindent, hogy életedet helyes úton tartsa, megsemmisítve a gonoszt. Legnagyobb ajándéka számodra az erő, amit közvetít feléd. Jelenlétét spirituális tudásod növekedésével tapasztalhatod meg.

Életfeladatod, hogy a magasabb rendű tanítások iránti étvágyadat és ismereteidet folyamatosan növeld. Életed fő leckéje a kísértés elleni küzdelem, melyben Mihály mindig melletted áll, harcol érted, ha segítségét kéred. A nehéz helyzetekben nyisd meg szívedet és lelkedet hatalmas és csodálatos ereje előtt.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

szeged 6725 katona jozsef utca 35

(Bälint Zsuzsa, 2012.09.13 19:39)

szia meg szeretnem tudni ki az orangyalok .