Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


eroszkópok

2009.03.20
BAK (12.22-01.20)


Jellege: föld
Harmonikus színe: sötétzöld, khaki, fekete
Szerencsenap: szombat
Fém: Ólom
Szerencseszám: 2 és 4
Virág: Fagyöngy, pálma, borostyán
Uralkodó bolygó: Szaturnusz
Szerelmes: Szűz, Bika


Hódítsd meg a Bakot!
Első és legfontosabb, hogy ne bosszantsd! Kedves és jóindulatú diktátor, akinek nem szabad ellentmondani. Úgy hallgasd, mint egy tanárt, és nyert ügyed van! Akkor érzi jól magát, ha alapoznak rá, ha bíznak benne. Általában nem kedveli a nagy társaságokat, ezért ne vidd zajos bulikba, vagy összejövetelekre, hanem inkább komoly helyeket keress! Hangversenyt, színházat, múzeumot. Inkább ne is bókolj neki, vagy csak azokat a tulajdonságait dicsérd, amikben tényleg jó, mert nagyon hamar "átlát a szitán" és rövid úton lelép, ha azt látja, hogy üres bókokkal akarod kábítani. Nagyon gyakorlatias, és szereti a hasznos és szép dolgokat, ezért ha Hölgy, akkor háztartási gépnek, ha férfi, akkor műszaki cikkeknek örül nagyon. Persze nem jelenti, hogy jobban örülne egy porszívónak, mint egy festménynek, de élete egyszerű és mentes a bonyodalmaktól.

Szakítás a Bakkal:
Szórd széjjel a holmidat a lakásban és vásárolj azonnal hiábavaló dolgokat! Ettől garantáltan rosszul fogja érezni magát, de magától valószínűleg nem megy el. A legjobb, ha elébe penderülsz és elmondod neki, hogy áll a helyzet. Szakíts vele őszintén és egyszerűen. Ha nem így teszel, lehet, hogy a kedves, szívélyes és hűséges Bak az utolsó vasadból is kiforgat, mivel sejti, hogy ínségesebb idők köszöntenek. Ha szemére veted, hogy lassú, hogy túl megfontolt, akkor még meg is győzheted igazadról. Ha magától távozik, akkor döntése végleges, és megmásíthatatlan. És ne csodálkozz, ha magával viszi a házat!

A Bak erogén zónái: térd és könyökhajlat, a has és a hát

 

VÍZÖNTŐ (01.21-02.19)


Jelleg: levegő
Harmonikus szín: zöld árnyalatok, és indigókék
Szerencsenap: szombat
Drágakő: opál, akvamarin, zafír
Szerencseszám: 1 és 6
Virág: Orgona, alpesi rózsa, pitypang
Uralkodó bolygó: Uránusz és Szaturnusz
Szerelmes: Ikrek és Mérleg

Hódítsd meg a Vízöntőt!
Csodáld és kápráztasd el! Avantgárd, okkult, vagy számítástechnikai témákról beszélgess vele, vidd koncertekre, vagy kortárs előadásokra, kiállításokra. Légy nagyon művelt, és figyelj, mert kevés, ha annak látszol! Szórakoztasd, légy vele nagyon elbűvölő! Nemes gondolkodással, nagy szociális érzékkel is leveheted a lábáról. Maradj a jó ízlés határain belül, de extravagáns. A legfontosabb, hogy a víz folyását nem szabályozhatod, mert amint erre készülnél, azon nyomban kifolyik a kezed közül! Imádja a teaházakat és az ezoterikus klubokat is.

Szakítás a Vízöntővel:

Bíráld, korlátozd a szabadságát és légy rá féltékeny! Ha ez együtt áll, azonnal eltűnik, mint a pára … hiszen az egész lénye a levegővel azonos! A közönséges, durva emberek és a nyárspolgárok is kihozzák a sodrából, de egy ideig tolerálja őket, ha nem kényszerül össze vele nap, mint nap. A Vízöntő véglegesen távozik az életedből, kicsi a remény, hogy visszahódítsd!

A Vízöntő erogén zónái: Főként a lábszár, és általában a láb. (Gondoljunk a kis Hableányra!)

 

HALAK (02.20-03.20)


Jelleg: víz
Harmonikus szín: világoskék, ibolya, barna
Szerencsenap: csütörtök
Drágakő: A pénzzel kirakott ékszerek hoznak gazdagságot
Szerencseszám: 4 és 9
Virág: Szegfű, jázmin, pálma, borókabogyó
Uralkodó bolygó: Jupiter és a Neptunusz
Szerelmes: Rák, Szűz, Skorpió

Hódítsd meg a Halak jegyűt!
Ha jó halász akarsz lenni, tanuld meg, hogy a halat soha nem szabad megszorítani, ugyanis akkor csúszós, orsó formájú teste azonnal kisiklik kezeid közül. Lehet, hogy partra veted, lehet hogy a vízbe dobod és még három kívánságod is teljesül utána, de megtartani nem fogod tudni! A halak ugyanis mély drámának éli meg a kapcsolatot, és a szakítást egyaránt. Hallgasd meg a problémáit, osztozz ezekben. Általában érdekesen beszél, hallgasd figyelemmel. Általában különc, és egyéni. Jól oldódik ital mellett, legyen az alkohol, vagy gyógytea. Vonzódása a misztikához nagyon erőteljes. A művészetek és a pénz áll hozzá közel. A drága dolgokról, árverésekről, ahol "halpénz" és művészet is jelen van, szívesen beszélget. Szívesen fickándozik és táncol, mozog, sportol. Vidd randira uszodába, vagy sportpályára, de egy ezoterikus teaház a legnagyobb befutó, ha randiznál vele!

Szakítás a Halakkal:
Egyszerű! Akaszd horogra! Azonnal szabadulni akar majd. A bírálatot a rabságot és a gúnyt képtele elviselni. Nem pénzéhes, de megszokta a jólétet és ha nem tudja fenntartani, akkor is azonnal változtat. Ha nem dicséred meg, ha minduntalan félbeszakítod, ha nem fogadod el világnézetét, vagy hagyományokat tisztelő gondolkodását, akkor magától és végleg eltűnik mellőled. Vigyázz, mert nagyon sérülékeny, könnyen válik önmaga mártírjává, kivívva ezzel mások ellenszenvét is.

A Halak erogén zónái:
a lábikrája érzékeny, a sarka és a talpa. Nőknél a nemi szerve is különösen!

 

KOS (03.21-04.20)


Jelleg: Tűz
Harmonikus szín: vörös
Szerencsenap: kedd
Drágakő: Ametisztet válasszon, ha harmonikus követ szeretne.
Szerencseszám: 7 és 3
Virág: vörös rózsa
Uralkodó bolygó: Mars
Szerelmes: Oroszlán és Nyilas

Hódíts meg egy Kost!

Közelíts hozzá intellektuális síkon! Menj vele színházba, múzeumba, tárlatra! Kérj tőle egy jó könyvet kölcsön, vagy add neki kölcsön te! Légy tettre kész és feltétlenül tarts vele lépést, légy ötletes! Ha lemaradsz vesztettél. Állj elő újabb és újabb ötletekkel, egyszóval nyiss a számára ötletbazárt, hogy tobzódhasson! Ha kivívtad a csodálatát, nemsokára elmondhatod, hogy meghódítottad. A vita szót töröld ki a szótáradból most azonnal! Ha vitatkozol vele, elriasztod! Engedj neki - nyugtasd meg magad, hogy az okosabb enged, - ez ügyes fogás, mert ennek köszönhetően főnöknek érezheti magát. Ez nagyon fontos neki. Viselkedj sportolóként, légy pontos. Oszd be jól az idődet és energia tartalékaidat, hogy lépést tarthass vele!

Szakítás a Kossal:
Nem nehéz dolog, ha egyszerűen leállsz és már nem küzdesz azért, hogy megtartsd, magától is sor kerülhet rá.. Elég egyszer-kétszer visszautasítani a szerelmi közeledését, vagy csendben a sarokba vonulni akkor, amikor ő éppen beszélgetni akar. Ha már családosak vagyunk, akkor érjük el, hogy a társasági eseményekre járjon nélkülünk, és ne fogadjunk el egyetlen meghívást sem. Ezenkívül mondjunk nagyon gyakran ellent neki, és merüljünk el a konformizmusban. Garantáltan lelép, anélkül, hogy ki kellene tennünk a szűrét!

A Kos erogén zónái: Főként homlok, a haj, a halánték, és a fül

 

 

BIKA (04.21-05.20)


Jelleg: Föld
Harmonikus szín: napsárga és a zöld
Szerencsenap: szerda
Drágakő: achát, smaragd, karneol, topáz
Szerencseszám: 5 és 8
Virág: ibolya, krizantém, verbéna
Uralkodó bolygó: Vénusz

Szerelmes: Rák, Szűz, Bak de talán próbálkozhatnak egy Mérleggel is.

Hódíts meg egy Bikát!
Indításnak keress egy meghitt légkörű helyet, de feltétlenül vigyél egy gombolyagot, mielőtt mai Minotaurusunk barlangjába mennél, fontos, hogy kitalálj majd a labirintusból! Feltétlenül a saját "labirintusában", vagyis lakásában, irodájában, vagy törzshelyén randizzunk vele először. Hálás, ha számára kellemes dolgokról beszélgetünk vele először, és nem nyaggatjuk a saját dolgainkkal. Általában szeret művészetekről beszélgetni. Az első találkozóra nehezen áll rá, de ha elfogadja, akkor megnyílt előtted a pálya, tuti, hogy komolyan vesz. Ha el akarod kápráztatni, hass az érzékszerveire. A Bika nagy ínyenc, így a Bika Hölgyet hívd meg egy különlegesen jó konyhával bíró étterembe, a Bika úrnak pedig főzz egy fejedelmi vacsorát. Jól válaszd meg a bort! Vigyázz arra, hogy a konyha nívójára helyezd a hangsúlyt, mert nem szereti a túlzott fényűzést. Alapvetően takarékos, csak olyasmit szeret elfogadni, ami "megéri az árát", tehát ha ajándékot adsz neki, akkor hasznos és ízléses dolgot vegyél!

Szakítás a Bikával:
Nem lesz könnyű dolgod, főleg, ha régi, és még inkább, ha házastársi kapcsolatot akarsz megszakítani. Tízszer is gondold meg, nem lenne inkább érdemes kibékülnötök? Ha az ágyban elhanyagolod, nem kényezteted, nagyon megviseli. Mélyen erotikus beállítottságú, és ez nagyon fájó pontja lehet. Ha mindenképpen el akarod riasztani magad mellől, kezdj pazarolni, nevesd ki családszeretetét, és állítsd pellengérre erkölcsi értékrendjét. Tégy ízléstelen megjegyzéseket, és egyél néha igénytelen ételeket előtte. Számíts rá, hogy mindent meg fog tenni, hogy visszahódítson. Ha még nincs veszve minden, és nem akarod teljesen összetörni, inkább engedj neki. Ha végleg szakítanál, most vedd elő a zsebedből Ariadné fonalát!

A Bika erogén zónái: A nyaka és a talpa, lábfeje.

 

IKREK (05.21-06.21)


Jelleg: Levegő
Harmonikus szín: világos árnyalatok, elsősorban sárga
Szerencsenap: csütörtök
Drágakő: topáz, akvamarin, berill
Szerencseszám: 7 és 5
Virág: azálea
Uralkodó bolygó: Merkúr
Szerelmes: Vízöntő és Mérleg

Hódíts meg egy Ikrek jegyűt!

Tudós hajlamú, művelt ember vagy? Nyert ügyed van! Kedvenc beszédtémája lehet az irodalom, az Internet, a könyvek, de a filmművészet, a képi gondolkodás, valamint az elméleti művészetek is lekötik a figyelmét! Ha Te magad is jártas vagy ezen területek egyikén, akkor máris teljes figyelmével a tiéd. Az Ikrek nagyon kíváncsi, tehát nincs más dolgod, mint tartsd ébren kíváncsiságát. Ebből eredeti ötleteket, lendületet vehet a kapcsolat. Számíts rá, hogy extravagáns programokat, különleges meglepetéseket szerez majd neked, és ezt várja el tőled is. Különc és kedves, bár hajlamos a csapodárságra is!

Szakítás az Ikrekkel:
Ez valóban könnyű dolog! Ha nomád szokásainak megfelelően nem távozik magától a kihűlőben lévő kapcsolatból, akkor elegendő, ha egyszerűen elmerülünk a mindennapok rutinjában. Légy egy kicsit konformista és unalmas, földhözragadt alak. Mondd el neki minél szabatosabban problémáidat és próbálj rá terhelni némi felelősséget. Ez bőségesen elegendő hozzá, hogy azonnal menekülőre fogja a dolgot.

Az Ikrek erogén zónái:a kar és a váll, a tenyere - talpa, a kulcscsontja és a "sótartói" nagyon izgathatóak, de a combja belső felének simogatásának nem tud ellenállni!


RÁK (06.22-07.22)


Jelleg: víz
Harmonikus szín: tört fehér, ezüst, szürke, világos lila
Szerencsenap: hétfő
Drágakő: opál, smaragd, hegyi kristály
Szerencseszám: 7 és 3
Virág: fehér rózsa, nárcisz, liliom
Uralkodó bolygó: Hold
Szerelmes: Skorpió, Halak


Hódíts meg egy Rákot!
Varázsszó: Romantika! Meghitt vacsora gyertyafénynél, Chopin zenéje, vagy egy századfordulós keringő, finom falatok, könnyű bor, vagy rövid ital és a Rákot az ujjaid köré csavartad! Hallgasd meg a fecsegését, kacagtasd, nevess a poénjain. Az első alkalommal ne légy túl mélyre szántó, inkább vidám és könnyed! Bókolj neki, dicsérd meg a ruháját, cipőjét, ízlését, egyszóval imponálj, ahogy csak bírsz! Kérd ki a tanácsát a gyerekekkel, vagy valamilyen jó ízlés igénylő dologgal kapcsolatban, (például lakberendezés,) és hallgasd tátott szájjal! Ne kritizáljuk, és humorunk se legyen valaki rovására nevetés, vagy kritikus szarkazmus! Ideális helyszín egy holdfényes vízparti séta, ahol könnyen megszabadul gátlásaitól. Csodálatos odaadásáról meggyőződhetünk olyankor, amikor nem érezzük túl jól magunkat, a ránk fordított idő erősen befolyásolja majd érzelmeit.

Szakítás a Rákkal:
Erre lehet pontos receptet adni, de soha nem szabad megfeledkezni arról, hogy a Rák nagyon csökönyös és makacs tud lenni. Roppant megalázónak tartja az állandó kritizálást, ha nevetségessé válik mások előtt, akkor összeroppan. Lehangoltságát azzal fokozhatjuk, ha magunk is lehangoltságot mutatunk. Ajánlatos titokzatosságba burkolózni, prózaivá, faragatlanná válni. Ha minden kötél szakad, akkor megcsonkítani a gyűjteményét, vagy "ócskaságai" közül kidobni valamit. Gúnyt űzni a hagyományokból, és anyját, vagy a gyermekét kritizálni egyenes következményként szakítást von maga után. Ha nem figyelünk, mikor magáról mesél, feldúljuk otthonát, egyszóval belső biztonságérzetét veszélyeztetjük, menekülőre fogja. Ám ne feledjük! A Rák hátrálva támad!

A Rák erogén zónái: A mell, a mellkas és az ujjhegyek.

 

OROSZLÁN (07.23-08.22)


Jelleg: Tűz
Harmonikus színe: Napsárga és aranysárga
Szerencsenap: Vasárnap
Drágakő: Rubin, gyémánt,
Fém: Arany
Szerencseszám: 4 és 6
Virág: Pünkösdi rózsa, muskátli, napraforgó, babér
Uralkodó bolygó: Nap
Szerelmes: Nyilas, Kos, Mérleg

Hódíts meg egy Oroszlánt!

Nagyon könnyű dolog! Végtelenül hiú, így csak a hiúságára kell hatnunk. Meséltessük kedvenc témájáról, Önmagáról! Legyünk alázatosak és köszönjük meg minden ajándékát. Kerüljük a környezetében a rikító öltözéket és legyünk vele nyíltak őszinték, de semmiképpen ne sértsük meg méltóságában! Örül az ajándékoknak, kedveli a fényűzést, és nem tűri a fösvénységet. Nemes vadra vetetted ki a hálódat, ne feledd el, az Oroszlánt könnyű meghódítani, de annál nehezebb megtartani!

Szakítás az Oroszlánnal:
Bíráljuk erőteljesen minden területen, különösen az ágyban nyújtott teljesítményét. Vonjuk el róla magunkra a figyelmet - ez persze nem könnyű - és bizonyítsuk, hogy nem is olyan nagyszerű, mint aminek hiszi magát. Mivel imádja a szabadságot és birtokló, ezért korlátozzuk a szabadságát és ne engedjünk birtoklási vágyának. Kezdjük a fogunkhoz verni a garast, és ami felháborítja, felejtkezzünk el a születésnapjáról!

Az Oroszlán erogén zónái: A háta, a hátgerince.

 

SZŰZ (08.23-09.23)


Jelleg: Föld
Harmonikus szín: barnás föld színű árnyalatok, és tarka ruhák
Drágakő: Karneol, topáz, vérkő, karneol
Szerencsenap: szerda
Szerencseszám: 7 és 3
Virág: azálea, árvácska
Uralkodó bolygó: Merkúr
Szerelmes: Bika, Bak, Nyilas


Csábítsd el a Szüzet!
Valld be, még a felszólítás is annyira izgalmasan hangzik, hogy alig várod, hogy belevesd magad! Fogalmazz pontosan és szabatosan. Tartózkodj a monológoktól, és a lapos régi történetektől, és nyert ügyed van! A Szűz imád okosan beszélgetni és meg is hallgat Téged. Eszményi társalkodó. Intelligenciát igénylő kérdésekről jól lehet vele beszélgetni. Irodalom, művészet, vagy technika, egyre megy, mindenhez hozzá tud szólni. Értékeli a partnere személyes varázsát, de vigyázat! Olcsó hatásvadászattal, vagy üres bókokkal semmire nem mész! Ajándékozz neki könyvet és vidd el egy irodalmi kávéházba! Ha ismersz különleges teákat áruló boltot, vagy fűszerparadicsomot, vidd magaddal, és meglátod, milyen hamar leveheted a lábáról!

Szakítás a Szűzzel:
A szűz nagyon megbocsátó és hűséges, de ha mégis szakítanál vele, a közönségesség, a rendszertelen tisztálkodás, vagy a pénz herdálása bosszantja fel legjobban. Kritizáld őt úgy, ahogy ő szokott másokat. A kritika ugyanis az, amit a lehető legrosszabbul visel, főleg hosszú távon. A legkönnyebben úgy szakíthatsz vele, ha anyagi érdekeit keresztezed, ám vigyázz, mert számító és okos, nem lesz vele könnyű dolgod!

A Szűz erogén zónái: A has és a lágyék

 

MÉRLEG (09.24-10.23)


Jelleg: Levegő
Harmonikus szín: világoszöld, indigó kék, világos, levegős színek.
Szerencsenap: péntek
Drágakő: Opál, gyémánt, fényes és mutatós ékszerek
Szerencseszám: 5 és 6
Virág: Orchidea, orgona, gyöngyvirág
Uralkodó bolygó: Vénusz
Szerelmes: Vízöntő, Ikrek, Szűz


Hódítsd meg a Mérleget!
A Mérleg imádja a bókokat, még akkor is, ha pontosan tudja, hogy csupán póz valahány! Lényeg, hogy őszintének tűnjön, mert gyanakodni kezd, ha rájön, hogy át akarod vágni! Csodáld és dicsérd őt, és a hatás nem marad el. Vidd őt bátran vitafórumokra, mert szeret vitatkozni, harcosabb természet. Nem agresszív és közönséges, tehát figyelj a helyszínre! A művészetekhez kimagasló érzéke van. Szereti az egyéni jellegű, igényes holmikat, és szeret költekezni is. Vedd hát körül fényűző holmikkal, kedveskedj neki. Légy jókedvű, felszabadult, évődj bátran vele!

Szakítás a Mérleggel:

Nem szereti a rendetlenséget és a bizonytalanságot és az olcsó dolgokat. A leghatásosabb ezeket egyszerre bevetni. A nyilvánvaló igazságtalanságokat sem tűri, és hamar faképnél hagyja a hazugokat. Menekül az unalom, az indiszkréció és a szemrehányások elől. Tehát ne vidd többé kiállításra, és pletykáld ki intim dolgait másoknak, máris sikeres lesz a szakítás. Hűséges természet, de általában könnyen és véglegesen szakít.

A Mérleg erogén zónái: A hát és a fenék, valamint a szemek környéke.

 

SKORPIÓ (10.24-11.22)


Jelleg: Víz
Harmonikus szín: sötétvörös, bordó
Szerencsenap: Kedd
Drágakő: topáz és malachit
Szerencseszám: 2 és 9
Virág: aloevera, bazsalikom
Uralkodó bolygó: Mars, Plútó
Szerelmes: Halak, Rák és a Szűz


Hódítsd meg a Skorpiót!

Ahhoz, hogy a közelébe férkőzz, egyet kell értened megállapításaival, és nagyon nagy körültekintéssel és emberismerettel bókolni kell neki. Azonnal rájön, ha hazudni akarsz neki, vagy ha át akarod vágni, viszont a titokzatosságot az összes többi jegynél jobban kedveli. Csak az őszinte megnyilvánulásokat kedveli, soha ne hazudj neki! Nevess a tréfáin, és az öltözködését soha ne bíráld! Ha ezeket megfogadod, még akkor sem biztos, hogy sikerül a hódítás, mivel a Skorpió szülöttek nagyon erős intuícióval megérzik, hogy ki az, akivel szóba állhatnak, és ki az, akivel nem. Apró tippek a csábításhoz az izgató illatú parfümök, Hölgyeknek uraknak egyaránt, a Skorpió urakat a testhezálló ruha, a Skorpió hölgyeket pedig az extravagáns egyéni stílusú öltözet, vagy életmód nyűgözi le leginkább.

Szakítás a Skorpióval:
Utálja a hazugságot, így aki folyamatosan hazudik neki, azt magától el fogja hagyni! Az őszinte kommunikáció és az őszinteség hiánya a legnagyobb szenvedés a számára. Nem szereti, ha partnere kacérkodik, általában féltékeny típus. Ha nem vagy vele gyöngéd és az ágyban nem teljesíted kívánságait, nagyon hamar elhidegül tőled, de ha észreveszi, hogy kihasználod, vagy számításból cselekszel, akkor jaj neked! A Skorpió bosszúálló és nem felejt! Kétségbeesésbe lehet kergetni még a céltalan és érvek nélküli üres vitával, de legjobban az elhanyagolt otthon zavarja. Szakítás szempontjából nem könnyű eset, akár éveken át is szerelmes ugyanabba az emberbe, akit elhagyott. Szeretete ilyenkor csaphat át mély utálatba, bosszúállásba is.

A Skorpió erogén zónái: comb és a nemi szervek a többi szülöttéhez képest sokkal erőteljesebben.

 

NYILAS (11.23-12.21)


Jelleg: Tűz
Harmonikus szín: kárminvörös és világoskék
Szerencsenap: csütörtök
Drágakő: Zafír és türkiz ékszerek a harmonikus kiegészítői öltözékének
Szerencseszám: 6 és 3
Virág: liliom, százszorszép, begónia, szegfű
Uralkodó bolygó: Jupiter
Szerelmes: Kos, Oroszlán, Ikrek

Hódítsd meg a Nyilast!
Ahhoz, hogy jó viszonyba kerüljünk vele, dinamikusnak kell lenned, de főleg őszintének! Humorod legyen egyedi, és nagyon gyors gondolkodásra van szükséged, mert a nyilas nagyon nyílt eszű. Fontos, hogy hallgasd végig figyelmesen amit mond, és ha tudsz olyasmivel szolgálni, ami végtelen nagy igazságérzetét megnyugtatja, hát tedd meg, azonnal zöld utat kapsz. Ne légy túl komoly vele szemben! Vidd kirándulni, vagy az Állatkertbe, mert a Nyilasok általában kedvelik az állatokat, különösen kedves számukra a ló. Ezért ábrázolják a Nyilast Kentaurnak? Figyelj oda, mert a Nyilasok veszélyesek MCSB szempontból, tehát ne keverd össze közvetlen nyíltságukat és barátság iránti vágyukat a szerelemmel!

Szakítás a Nyilassal:
A Nyilassal is könnyű szakítani, mivel nem tartozik a mélyen kötődő, erősen ragaszkodó emberek közé. Nyílt terepen jár, gyors és a maga útját járja. Ha kíséred, jó, ha nem, hát úgy is jó! Sohasem ragaszkodik ahhoz a partnerhez, akihez már nincs több mondanivalója. Általában a Nyilas az, aki otthagy, mire észbe kapnál! Ha nem tudod, miért is hagyott el, akkor gondolkodj el! Kritizáltad? Beledumáltál a szakmai dolgaiba? Mogorva voltál, vagy féltékeny vele szemben? Esetleg túl zárkózottnak - és így unalmasnak - talált? A Nyilas sebez, ritkán sebződik. Ha azonban ő kap nyilat, akár évekig is fekélyes tüske marad benne.

A Nyilas erogén zónái: comb, a csípő és a haj.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.