Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


horoszkópod és az állatok

2009.03.21
Tudtad, hogy csillagjegyünk azt is megmutatja, milyen a temperamentumunk, és azt is, hogy melyik kutyafajta illik legjobban az egyéniségünkhöz? Összeállításunkban elolvashatod, hozzád „ki” való.
Kos


Vérmérsékletedhez energikus és mozgékony négylábú passzol, mint az eleven és kedves ír szetter. Természetesen a gazdit sem idegesíti, ha kutyája csak a harmadik felszólításra engedelmeskedik.
Bika


A mindenre megtanítható, engedelmes és intelligens németjuhász a Bika kutyája, amely százszor is képes végrehajtani egymás után az „ül-fekszik” parancsot.

Ikrek


Gyors ritmusú életedhez olyan játékos négylábúra van szükséged, mint amilyen a spániel. Ez a kutyafajta ugyanis nagyon jól érzi magát a lakásban, olyan kíváncsi, mint a gazdija, és imádja a jövés-menést.
 

Rák


Bonyolult lelkedet, gyakori hangulatváltozásaidat a kicsit lassú mozgású, de állandóan derűs és kedves bobtail, vagy a szinte „kenyérre kenhető”, segítőkész bernáthegyi érti meg a legjobban.

Oroszlán


Királyi megjelenésedet hangsúlyozza Nagy Sándor, VI. Ramszesz vagy Churchill kedvence, a nápolyi masztiff. Ez a kutya ugyanis azonnal a figyelem középpontjába kerül, és csodálatot vált ki mindenkiből.
 

Szűz


Az okos kutyák nem okoznak csalódást. Az alaszkai malamut szereti, ha beszélnek hozzá, amire nyüszítéssel, vakkantással válaszol. Nyerő lehet még a csupa ész, ragaszkodó pumi is.
 
Mérleg


Jelszavad az elegancia és a kifinomultság, aminek megfelel a jól idomítható, vendégeket szerető, előttük szívesen szereplő uszkár. Vagy a kicsit szemtelen, de annál aranyosabb westie.
Skorpió


A kutyavilág nagy egyénisége a boxer. Ugyanolyan sérülékeny a lelke, mint a gazdinak, és mindig olyan hangnemben „válaszol”, ahogyan szólunk hozzá.
 
Nyilas


Kalandvágyadhoz és természetszeretetedhez a vadászkutyák illenek a legjobban: a vizslák és a kopók.
 
Bak


Hozzád legjobban a kutyavilág Apollója, a dog illik, amely az erőt szimbolizálja. Vagy a skót juhász, amely régen is, ma is nagy divat.


Vízöntő


A te kutyád az ugrabugra, kicsit kajla, ember és gyerekszerető, és ha a hasáról van szó, soha nem válogatós dalmata, amely megeszi a répát, a sütemény szélét, a húst és az almahéjat egyaránt.


Halak


A kóbor vagy korcs kutyák befogadója, a kisméretű ebek barátja, kényeztetője vagy. A jegy szülöttei közül sokan kedvelik a foxterriert, a tacskót, és szívesen simogatják a máltai selyempincsit.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.