Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sámán jóslat

2010.03.16

Sámán jóslat:

A Sámán Bölcsesség kártyái a Belső Szellemmel, a bennünk lévő Eggyel való kapcsolat felé vezető úton szolgálnak eszközül. Észak-amerikai indián hagyományokon, bölcsességen és valláson alapulnak. Használd a kártyákat nagy tisztelettel, és akkor értékes segítséget fognak nyújtani a napi utadon mindkét világban: a szellemi és a fizikai világban.

Az amerikai bennszülött sámánok növényeket, állatokat, ásványokat és más tárgyakat használnak szövetségesként, segítőként és védőként a munkájukban. Rá fogsz jönni, hogy ezek a kártyák útjelzőként szolgálnak, megmutatva az utat a saját belső igazságodhoz és elvezetve szent utadon a belső tudáshoz és személyes bölcsességhez. Emlékeztetni fognak Föld Anyára és Ég Apára, arra az egyensúlyra, melyet el kell érnünk és fenn kell tartanunk, hogy gyógyíthassunk, és a szeretetre, melynek bennünk kell lakozni és melyet meg kell osztanunk életünk során és munkánkban. Ezek a kártyák az élet, és a körülöttünk és bennünk lévő világ szimbólumai. Használd őket, hogy kifejleszd saját gyógyító képességedet, saját erődet. Hagyd, hogy segítsenek döntéseid meghozatalában. Engedd meg, hogy a legjobb irányba vezessenek. Hagyd, hogy tanácsot adjanak választásaidban. Figyelj arra, amit mondanak neked, és emlékezz arra, amit tanítanak.

A "Minden Testvérem" kifejezést használják az amerikai bennszülöttek annak kifejezésére, hogy hitük szerint minden kölcsönösen összefüggésben van egymással a természetben. Minden és mindenki egymás bátyja, nővére, apja, anyja. Ezek a kártyák többek, mint a kapcsolataink megjelenítői, ők a kapcsolatok. Köszönd meg a kártyáknak az üzeneteket, amiket átadnak neked, használd a kártyákat tisztelettel, tartsd őket nagy becsben. Változz át a kártyákká. Ez a te táncod.

 

A kártyák listája

 

 

 

 

 

 

A Négy Fő Irány

59. Észak 60. Dél 61. Nyugat 62. Kelet
63. Föld 64. Ég
65. Önmagad
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

szlovakia

(molnar magdika, 2011.06.25 21:14)

sikerul megszereznem azt az osszeget amivel kitudok minden szamlt egyenliteni_ kérlek segitsete, mutasatok jo tat.

Re: szlovakia

(molnar magdika, 2011.06.25 21:15)